L'Hemisfèric mostra l'espectacular biodiversitat marina a través d''Oceans'

Guardar

Cartell 'Oceans', que es projecta en l'Hemisfèric
Cartell 'Oceans', que es projecta en l'Hemisfèric

L'Hemisfèric estrena aquest divendres la pel·lícula 'Oceans' en format 'fulldome 2D', que trasllada al públic al món submarí i descobreix la seua extraordinària biodiversitat des de les gelades costes de l'Àrtic fins a les càlides aigües dels tròpics.

Dofins, esculls de coral, polps, llúdries marines, balenes geperudes o el peix ullal protagonitzen la pel·lícula gravada amb les últimes tecnologies en filmació submarina.

'Oceans' ha aconseguit capturar per primera vegada el comportament d'espècies com el peix ullal, que obrin les cloïsses de closca dura partint-les contra els afloraments de coral, el polp i el seu blindatge contra els taurons, o els volcans de metà i les violentes erupcions de bambolles de gas de la grandària de pilotes de bàsquet, disparades des del jaç marí a quasi mitja milla de profunditat.

En la cartellera de l'Hemisfèric destaca a més 'L'escull encantat: Kaluoka'hina 3D' també amb el nou sistema de projecció full dome, el planetari infantil 'Astromenuts' i la pel·lícula IMAX 'Amazon Adventure'. Les entrades ja estan disponibles en la web consultar ací

Destacats