HEINEKEN Espanya presenta a València la seua aposta per la innovació i el ‘premium’ en NEXT GATE

Guardar

nextgate_5
nextgate_5

HEINEKEN Espanya, la companyia cervesera líder en innovació en el nostre país, ha creat NEXT GATE: un espai 'pop up' i itinerant per a presentar a diferents grups d'interés la seua visió de la categoria de cerveses, les plataformes en les quals s'agrupen les diferents varietats del seu portafolis, així com la seua aposta per la innovació i el segment 'Premium'.

A través del recorregut per diferents estades de la "casa" de NEXT GATE, que s'ha traslladat per dues setmanes a València enfront de Veles e Vents, es van descobrint les diferents cerveses de la companyia entorn de sis plataformes organitzades per ocasions de consum.

nextgate_1nextgate_2nextgate_3

Així, es troben cerveses per a compartir en qualsevol moment com Amstel, cerveses per a elevar les ocasions de consum diari com Heineken® o Cruzcampo Cruzial, propostes per a gaudir de tot el sabor cerveser sense alcohol amb les noves Amstel i Cruzcampo 0,0, cerveses amb sabor com les varietats Radler amb suc de llimó natural, per al moment 'pre-festa' amb Desperados i especialitats per a gaudir de noves experiències cerveseres com Amstel Or, Cruzcampo Gran Reserva, Affligem o Paulaner, entre altres.

Un ampli portafolis de varietats que respon a un creixent interés de la societat espanyola per la cultura cervesera, per descobrir noves varietats per a diferents moments i per les cerveses especials o 'premium', que han sigut les que han experimentat un major creixement durant els últims anys.

nextgate_6Des del mes de novembre que arrancara a Madrid i després del seu pas per Sevilla, NEXT GATE s'ha traslladat durant uns dies a València, als exteriors del Veles e Vents, i està previst que pròximament visite Barcelona. Al seu pas per diferents punts d'Espanya, aquest espai pop-up ofereix visites privades d'empresaris del sector retail i altres públics d'interés, sumant en total més de 500 persones que passaran per les instal·lacions.nextgate_7

Durant el recorregut, els assistents aprofundeixen en el coneixement de la gamma, filosofia i projectes innovadors del grup cerveser la marca del qual Amstel té un fort arrelament a València gràcies a la seua fàbrica actualment situada a Quart de Poblet i a la seua implicació en la vida econòmica, social i cultural de la ciutat a través de diverses activitats. La visita conclou amb una degustació i un xicotet aperitiu en el qual descobrir les bondats de les diferents cerveses que elabora HEINEKEN Espanya.

Destacats