Gran afluència de públic al taller Pequellibres de creació Literària de la Biblioteca Valenciana

Guardar

EDU_Gran_afluencia_de_publico_en_
EDU_Gran_afluencia_de_publico_en_

El taller de creació literària Pequellibres de la Biblioteca Valenciana està sent un èxit de participació tots els dissabtes del mes de juny, ja que el monestir de Sant Miquel dels Reis s'ompli de públic infantil que vol demostrar les seues aptituds i les seues inquietuds literàries.

El taller comença a les 11.00 hores i consisteix en l'elaboració d'un PequeLlibre de huit pàgines amb argument coherent i ordenat a partir dels dibuixos realitzats pels propis alumnes davant de les propostes del dinamitzador cultural.

Els alumnes deixen el seu Pequellibre exposat en una paret de la Sala Capitular del monestir i formen part de la mostra 'Trobada amb escriptors. Animant a la Lectura'.

L'objectiu de l'activitat és descobrir la capacitat d'improvisació, estimular l'expressió plàstica, instruir la intel·ligència, practicar l'agilitat mental, treballar la creativitat, despertar la fantasia i desenvolupar la capacitat de comunicació.

A més, els xiquets visiten el monestir de Sant Miquel dels Reis en una visita lúdica i adaptada on descobriran les instal·lacions i la història d'aquest edifici que està declarat Bé d'Interés Turístic.

PequeLlibres és una de les activitats que programa la Biblioteca Valenciana per a fomentar l'animació a la lectura, entre les quals també es troben els tallers d'animació lectora, recitals poètics, representacions teatrals, trobades amb autors i publicacions específiques.

Durant la setmana, els dimecres també es realitzaran tallers de creació literària amb grups de col·legis o escoles d'estiu que prèviament hagen sol·licitat participar en l'activitat.

Arxivat a:

Destacats