Gloria Gaynor va actuar en la Gran Fira de València

Guardar

0725 Concert Vivers Gloria Gaynor
0725 Concert Vivers Gloria Gaynor

Una de les grans dives de la història de la música va arribar a València. Els Jardins de Vivers va acollir ahir la música de Gloria Gaynor. Una de les interpretacions més esperades va ser el seu famós single dels anys 80, I Will Survive

I Will Survive és una de les cançons més representatives de la cantant nord-americana de soul. Este single va ser gravat l’any 1978 i està basat en la història personal de la cantant, que es va convertir en el major himne de supervivència en la història de la música disc.

El 1979 va pujar fins al primer lloc de les llistes Billboard en dos ocasions diferents. Ella no va imaginar que esta cançó es convertiria en la bandera insígnia de la superació de tota una societat, que continua sent rellevant a nivell internacional després de tres dècades i gravada per artistes com Diana Ross.

La intèrpret tenia solament 19 anys quan va signar el seu primer contracte per a gravar un disc l’any 1975 i va fer història quan la seua versió disc de Never can say Good Bye, primer tema dance a arribar al número u de les llistes especialitzades en la indústria musical.

Més de quaranta anys després va arribar a València acompanyada d’Erin Corine & The Radio Soul, esperit de Xicago comandat per una artista connectada a València a través de Berklee. Ella barreja amb naturalitat soul, funk, gospel, blues i un toc de jazz. En este concert và oferir un tribut al gran soul dels anys 60s & 70s, 80s & 90s fins al present.

Destacats