FOTUR demana mesures "proactives" en l'oci per a poder celebrar esdeveniments després del concert de Barcelona

Guardar

concierto barcelona
concierto barcelona

La Federació d'Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana (FOTUR) ha instat aquest dimarts a la implantació de "mesures proactives" en l'oci, els festivals i els espectacles per a poder celebrar esdeveniments.

Després de la celebració aquest passat cap de setmana del concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi de Barcelona, FOTUR creu necessari "avançar en l'actual desescalada i promoure la implantació de test, mesuradors de CO₂ i filtres purificadors" que permeten celebrar esdeveniments.

"Totes aquestes mesures són prioritàries i des de les institucions s'ha d'afrontar un pla de renovació tecnològica que es dedique a combatre activament el virus", assenyala la Federació, que afig que el concert celebrat a la Sala Apolo de Madrid i el del Palau Sant Jordi de Barcelona "són esdeveniments a tindre en compte i que aporten possibles solucions per a la posada en marxa de la indústria de l'oci, els festivals i els espectacles, la 'Indústria de la Felicitat'".

Per tot això, l'aposta de Turisme Comunitat Valenciana i de Salut Pública en l'assistència al concert de Love of Lesbian, obri les expectatives per a la programació del sector.

Destacats