Els aventures de T.Sawyer, al Palau dels Arts al març

Les funcions de la producció de la Teta Calva que no van poder ser representades el passat mes d’octubre a causa dels desperfectes de l’Escalante es recuperaran al Palau dels Arts del 7 al 12 de març

Guardar

les-aventures-de-t-sawyer
les-aventures-de-t-sawyer

L’Escalante Centre Teatral, dependent de la Diputació de València, traslladarà les funcions pendents de la seva producció “Les aventures de  T.Sawyer”, creada per la Teta Calva, al Palau de les Arts el març vinent.

Tal com va assenyalar aquest dilluns la diputada Rosa Pérez Garijo en la presentació de la nova temporada del Teatre Principal, la programació de l’Escalante continuarà realitzant-se en altres espais mentre es valoren els danys del centre de l'ens provincial.

Les visites escolars concertades per veure “Les aventures de T.Sawyer” que no van poder ser representades pel tancament del Teatre Escalante el darrer mes d’octubre es realitzaran a la Sala Martin i Soler del Palau dels Arts Reina Sofia del 7 al 12 de març.

Aquesta fórmula de col·laboració entre les dos institucions permetrà així recuperar les funcions escolars previstes d'aquest espectacle al mateix temps que oferirà dues funcions obertes al públic el dissabte 11 i el diumenge 12 de març.

“Les aventures de T. Sawyer” ha atret al Teatre El Musical, centre al que es va traslladar l'obra, 4.000 escolars procedents de col·legis i instituts valencians fins a mitjan desembre.

Destacats