El Teatre Principal presenta 'El Test', una producció de la Sala Muntaner de Barcelona protagonitzada per Sergi Caballero

Guardar

17-01-27_el_test_3
17-01-27_el_test_3

El Teatre Principal de València presenta de l'1 al 5 de febrer 'El Test' una producció de la Sala Villarroel de Barcelona.

L'obra, escrita per Jordi Vallejo i dirigida per Cristina Clemente, està interpretada pel valencià Sergio Caballero, acompanyat per Clàudia Costas, Carme Piojo i David Verdín, amb un espai de Jordi Casanovas.

El dilema que ens planteja 'El Test' és "Què escolliries? 100.000 euros ara mateix o un milió d'ací a deu anys?". Així de simple, així de difícil.

Aquest és el dilema al quals s'enfronten l'Hèctor i la Paula -un matrimoni amb problemes econòmics- quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seua actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.

La decisió que ha de prendre el matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l'instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu colps més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà a poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.

Així, l'obra es manifesta com una trama d'embolics i de subtil profunditat psicològica sota un aparent registre costumista que va revelant l'interior de cadascun dels quatre personatges i que els va portant a un carreró sense eixida que acaba autodestruint-los fins a arribar a la sorpresa final, una sorpresa que, tot i que es fa esperar, acaba arrodonint i donant sentit a una trama que els quatre intèrprets no paren de fer atractiva progressivament.

'El Test' ha estat representat a la Sala Muntaner de Barcelona amb un gran èxit de públic, que en diverses ocasions va exhaurir les localitats de la sala. Ara, aquest gran èxit arriba a l'escenari del Principal de València, on podrem gaudir de la vivacitat i l'humor del text de Jordi Vallejo, l'àgil direcció de Cristina Clemente i les poderoses interpretacions dels quatre protagonistes.

Destacats