El 'Resistiré' d'À Punt recapta 3.000 euros per a Creu Roja i Càritas

Guardar

Creu Roja i Càritas reben aquest dimecres, 10 de juny, la recaptació solidària de 3.000 euros per la visualització del videoclip 'Resistiré' impulsat per À Punt Mèdia en el seu canal de Youtube.

El lliurament s'emmarca en els continguts especials per a celebrar el segon aniversari de les emissions de la televisió pública en el programa 'À Punt Directe', presentat per Carolina Ferre. El director de l'ens, Alfred Costa, lliura els dos xecs de 1.500 euros a aquestes entitats.

À Punt vol donar les gràcies als artífexs de la recaptació: el productor Nacho Mañó, l'actriu Carme Juan i, per descomptat, tots els artistes valencians que han col·laborat desinteressadament amb 'Resistiré'.

"Estem molt satisfets d'haver oferit les finestres dels mitjans públics valencians de comunicació a una iniciativa que, una vegada més, ha demostrat la solidaritat dels valencians en situacions d'emergència, amb dues organitzacions exemplars com la Creu Roja i Càritas", expressa Alfred Costa en un comunicat.

Juan José Collado, delegat provincial de Creu Roja València i Fani Raga, secretària general de Càritas València, no falten a la cita d'aquest programa especial per l'aniversari, "un moment excel·lent per a celebrar la resposta solidària dels valencians".

Les entitats agraeixen l'aliança entre la corporació, la Diputació de València i els artistes valencians en el pla 'Creu Roja Respon', la major mobilització de recursos de la història de l'organització per a fer costat a les persones més vulnerables davant la Covid-19.

La versió valenciana de la cançó del Duo Dinámico, gravada des de casa per músics i artistes valencians, està en el canal d'À Punt Mèdia des d'abril, amb finançament de la Diputació.

De cara al futur, la radiotelevisió pública vol continuar la seua col·laboració amb les dues entitats benèfiques, amb el que aprofita la programació especial per a reafirmar el seu compromís solidari amb Creu Roja i Càritas.

Destacats