El públic plena la Sala Principal en la primera sessió de 'Matins a Les Arts'

Guardar

Palau de Les Arts
Palau de Les Arts

El públic ha omplit durant el matí d'aquest diumenge la primera sessió de 'Matins a Les Arts', una nova iniciativa amb la qual descobrir el Palau de les Arts de València i gaudir d'una primera experiència en ell des del centre de tota la seua activitat, la Sala Principal.

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana ha inaugurat el cicle de sessions matinals amb un concert de música de cambra amb obres d'Antonín Dvorák i de Xavier Montsalvatge, segons ha explicat a Generalitat en un comunicat.

Com a acompanyament, el Vestíbul Principal ha acollit una exposició de vestuari de dues òperes contemporànies d'aquests dos compositors: 'Peter Grimes', de Britten, i 'La Bohème', de Puccini.

Amb una entrada única de cinc euros, 'Matins als Arts' convida a descobrir el centre d'arts i el seu Sala Principal amb les actuacions dels principals actius artístics del teatre: el Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, el Cor de la Generalitat o l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.

Les Arts ha programat més sessions dominicals de 'Matins als Arts' els dies 26 de gener, 16 de febrer, 8 de març, 5 d'abril i 24 de maig de 2020.

Destacats