El planetari en directe 'Les Nocturnes d'hivern' se celebra tots els dissabtes en l'Hemisfèric

Guardar

nota_nocturnas_hemisferic
nota_nocturnas_hemisferic

L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix per cinqué any l'oportunitat de conéixer i identificar alguns dels estels i constel·lacions visibles en el cel hivernal amb del planetari "Les Nocturnes d'Hivern" que se celebra tots els dissabtes a les 20.00 hores des de hui 7 de gener fins a l'11 de març.

A través de la narració en directe d'un planetarista, el públic escolta històries mitològiques associades a alguns dels estels i constel·lacions típiques del cel nocturn durant l'estació freda de l'any. Aquesta sessió de planetari trau el cap als límits de la nostra galàxia, la Via Làctica, des d'on albiraran a les nostres "veïnes galàctiques", les famoses Gran i Xicotet núvol de Magallanes.

El públic també coneix curiositats sobre les constel·lacions zodiacals, la superfície de Mart, els anells d'Urà i contemplarà fascinants imatges de Plutó obtingudes per l'actual missió espacial de NASA "New Horizons". "Les Nocturnes d'Hivern" compta amb la banda sonora del músic David Vázquez, una de les composicions guanyadores del concurs "Posa-li música als estels".

Arxivat a:

Destacats