El Palau de la Música incrementa en un 20% la venda d'abonaments

Guardar

Orquesta-València
Orquesta-València

Una vegada conclosos els períodes de venda d'abonaments de la Temporada 2019-20 del Palau de la Música de València, s'ha enregistrat un increment del 20% en el nombre d'abonades i abonats, respecte a la temporada passada 2018-19. La regidora de Cultura i presidenta de l'organisme autònom, Glòria Tello, ha recordat que la present temporada es desenvolupa al Palau de Les Arts, al Teatre Principal i al Palau de Congressos. És per això que la regidora ha volgut "agrair a les nostres abonades i abonats la seua implicació i la seua fidelitat amb la nostra programació". A més, Tello ha recordat que les i els abonats conservaran les seues butaques, una vegada oberta de nou la Sala Iturbi.

Les abonades i abonats han optat aquest curs per triar entre els quatre abonaments oferits, coincidint cada un amb les sales on es desenvolupa la temporada. D'aquesta manera, s'ha pujat un 20% el nombre d'abonats respecte al mateix transcurs de temps del curs passat, arribant a la xifra de 1.266 abonats, repartits en les diverses sales. En aquesta xifra estan inclosos els abonats del Cicle OV.

A més, se supera en 63 abonaments la xifra històrica de 1.203 abonaments de la Temporada 2017-18, curs en el qual es va introduir per primera vegada una flexibilització de l'oferta amb la creació de nous cicles específics. El director del Palau, Vicent Ros, ha mostrat la seua satisfacció perquè "la música no para" i ha valorat la resposta del públic i que "poder obrir la programació a tota la ciutat, fa que els aficionats tinguen més accessibilitat als concerts de l'Orquestra de València i de la resta de la programació simfònica".

CICLE BEETH 2020

Així mateix, demà comença el cicle "Beeth2020" de l'Orquestra de València, dedicat a Ludwig van Beethoven, amb motiu del 250 aniversari del seu naixement. Amb la direcció de Pablo Heras-Casado, que debuta al capdavant de la formació simfònica valenciana, es podrà escoltar a l'Auditori del Palau de les Arts, el Concert núm. 1 del geni alemany, que serà interpretat per la gran concertista veneçolana Gabriela Montero, que a més debuta a València. La Simfonia núm. 3 d'Anton Bruckner completa el programa.

D'aquesta manera l'Orquestra de València protagonitzarà aquest cicle que reuneix el corpus simfònic, concerts i altres obres mestres de Beethoven que no es toquen habitualment, així com xarrades, exposicions i altres esdeveniments sobre el geni alemany.

Destacats