El Museu del Corpus i el de Setmana Santa celebren els seus aniversaris amb dues xarrades virtuals

Guardar

Museu de la Setmana Santa Marinera de València
Museu de la Setmana Santa Marinera de València

El Museu del Corpus-Casa de les Roques fa vint-i-cinc anys, un aniversari que coincideix també amb els vint anys del Museu de la Setmana Santa Marinera "Salvador Caurín". Per commemorar aquests dos aniversaris, la Regidoria de Cultura Festiva ha organitzat dues xarrades virtuals.

Dijous 3 de desembre a les 19 hores de la vesprada se celebrarà la xarrada sobre el vinté aniversari de la creació del Museu de la Setmana Santa Marinera "Salvador Caurín". En l'acte participaran Pep Martorell, president de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera; Begoña Sorolla, expresidenta de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera, i Gil-Manuel Hernàndez, director del Museu de la Setmana Santa Marinera.

D'altra banda, dijous 10 de desembre a les 19 hores tindrà lloc la conversa sobre el vint-i-cinc aniversari de la creació del Museu del Corpus-Casa de les Roques amb la participació de Francisco Esteve, president de l'Associació Amics del Corpus; Jesús Català, professor de la Universitat Cardenal Herrera-CEU, i Gil-Manuel Hernàndez, director del Museu del Corpus-Casa de les Roques.

Les xerrades es podran seguir en la pàgina web festesdevalencia.org, en el compte de facebook /festesdevalencia i en el compte de twitter @festesdeVLC.

Destacats