El Museu de Belles Arts programa visites familiars a l'exposició d'Ignasi Pinazo per Nadal

Guardar

16-12-22_actividades_biblioteca
16-12-22_actividades_biblioteca

El Museu de Belles Arts de València ha donat a conéixer la seua programació d'activitats familiars amb motiu de les festes nadalenques programant visites familiars i visites per a adults a l'exposició 'Pinazo. La història i el retrat. De la gran tradició al modernisme'.

Hui, 23 de desembre i els dies 3, 4 i 5 de gener s'han establit dues visites familiars amb activitat didàctica per als xiquets, a les 10.00 hores i a les 11.30 hores, i una visita per a adults que comença a les 12.30 hores.

Les visites familiars van dirigides a les famílies amb xiquets que superen els 7 anys. Aquestes són gratuïtes i s'ha de realitzar la reserva prèvia telefonant al 96 3870300.

L'objectiu del recorregut consisteix a introduir conceptes bàsics sobre els gèneres representats en l'exposició d'Ignasi Pinazo Camarlench que són el quadre històric, el retrat i l'autoretrat.

En finalitzar, els xiquets treballen un treball manual realitzant la seua pròpia versió del quadre 'Últims moments del rei Jaume'. Per a això, disposen d'uns adhesius amb diferents personatges d'actualitat ('La Guerra de les Galàxies', 'Els Picapedra' i els 'Beatles') que formaran part d'aquest quadre històric.

La visita de les 12.30 hores, orientada als adults, té un caràcter més exhaustiu, ja que el públic sol·licita explicacions minucioses i amb detalls sobre les obres del pintor valencià que va evolucionar de la tradició pictòrica a les tècniques modernistes.

Hui, a les 12.00 hores, tindrà lloc en el vestíbul del museu el concert 'Gloria', d'Antonio Vivaldi (1678-1741), a càrrec de l'Orquestra i Cor de Cambra del Conservatori Professional de Música de València. L'accés és lliure fins a completar aforament.

El dia 27 de desembre, a 18.30 hores, s'oferirà una conferència impartida per Vicente Carreres, professor del Gymnázium Budêjvická de Praga, que tractarà sobre 'Pinazo i el problema de la modernitat'.

Durant aquestes festes nadalenques, el Museu de Belles Arts tindrà horari especial els dies 24 i 31 de desembre, que romandrà obert de 10.00 a 15.00 hores. Tancarà al públic els dies 25 de desembre i 1 de gener.

Destacats