El guanyador de Sona la Dipu participa en la fira de la indústria musical més important del món

Lígula està confirmat en el festival South By Southwest (SXSW) d’Austin (Texas, EUA) en el qual comparteix cartell amb artistes com Nile Rodgers o The Drums

Guardar

ligula-9_4
ligula-9_4

Lígula, un dels dos grups guanyadors del concurs Sona la Dipu 2016, ha sigut confirmat aquesta setmana en el South By Southwest (SXSW), el festival de referència a nivell mundial per a la indústria musical. Aquest septet de folk – rock compartirà cartell a Austin amb artistes de tot el món, des de Nile Rodgers o The Drums fins a Izal.

SXSW se celebrarà del 10 al 19 de març en la ciutat texana d'Austin, a Estats Units, amb una programació dirigida a públic en general i professionals de les indústries culturals i d'innovació de tot el món. En aquesta ocasió, al costat del grup valencià, exerciran de representants espanyols artistes com Izal, Joana Serrat, Biznaga o Gos.

Lígula parteix de les essències primigènies de la música, la melodia i la seua creació íntima, quasi casual, que creix entre rumbs folk-rock i un poquet psicodèlics fins a vorejar els terrenys de l'americana, tal com van demostrar al  seu primer LP, “Distant Stairs”.

La presència de Sona la Dipu en aquest festival continua amb l'aposta de la Diputació per promocionar als grups valencians. La setmana vinent, Lígula tancarà la primera gira nacional de guanyadors del concurs musical en la Sala Riviera de Madrid al costat de Miss Caffeina, un concert per al qual ja s'han esgotat totes les entrades.

Durant els mesos de novembre i desembre, Lígula i Meridian Response, també guanyador del concurs musical, han recorregut les sales més importants del país en una reeixida gira acompanyats per La Bien Querida, Carlos Sadness i Miss Caffeina.

Destacats