El Centre del Carme acull un concert amb prop de cent xiquets

Guardar

concierto_naturaleza_encuentro_Willems
concierto_naturaleza_encuentro_Willems

El Centre del Carme va acollir ahir, el concert 'Naturaleza' en el que han participat prop d'un centenar de jóvens i xiquets pertanyents a la Coral de la Federació Internacional Willems. El concert, que va plantejar un tribut musical a la naturalesa a través de llegendes, rituals, festes i tradicions, va tindre lloc en el claustre gòtic.

El concert forma part de les activitats programades amb motiu de la trobada anual de la Federació Willems, que se celebra, per primera vegada, en la Comunitat Valenciana, de la mà d'UTEM Escola de Música.

Així, sota la direcció musical d'Anass Ismat i Benjamí Lluneta, estos prop de cent jóvens d'Itàlia, Eslovènia, Lió, Madrid, Barcelona i alumnes UTEM, Escola de Música d'Alboraya han interpretat diferents obres amb un concert itinerant que planteja un recorregut pels espais del Centre del Carme. El programa presenta un mosaic de la música vocal des de l'Edat Mitjana fins a l'actualitat, que es lliga als espais arquitectònics de l'antic convent, convertit ara en centre de cultura contemporània. Amb temes principalment relacionats amb la naturalesa, inspirats llegendes, paisatges i tradicions que rendixen tribut a l'esperit de la Terra i la seua humanitat.

Destacats