Els drets LGTBI i la sostenibilitat de les ciutats mediterrànies centraran els debats de Mostra Viva

El cicle l'iniciarà la presentació de l'obra "Bridging the Sea: a Review of Mediterranean Civil Society" en el programa Med Dialogue finançat per la UE

Guardar

Susan Mompó
Susan Mompó

El cicle de debats de Mostra Viva tractarà d'analitzar els avanços en drets LGTBI als països del nostre entorn. El Centre Cultural La Nau acollirà una taula redona que sota el títol "Identitats i pluralitats LGTBI al Mediterrani", comptarà amb Jovan Ulicevic, activista trans de Women's Rights Center; Mar Ortega, de la Comissió Executiva de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals (FELGTB) i la representant d'Igualtat del Consell de Joventut de València (CJV) Vicky López. Moderat per Javi Villalta, director de l'Associació Àmbit, l'acte serà el 5 d'octubre a les set de la vesprada a l’Aula Magna.

La sostenibilitat de les ciutats serà un altre dels temes que es tractaran durant la IX Mostra Viva, el director de la revista Sobirania Alimentària Gustavo Duch, el representant del Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI) Piero Carucci i el director del Centre Mundial per a l'Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS) Vicent Domingo, seran els participants del debat titulat "Sobirania alimentària i ciutats sostenibles al Mediterrani" que moderarà la investigadora Noelia Betoret.

Aquests no seran els únics temes tractats en aquesta edició de Debats Vius del Mediterrani, el dilluns 27 de setembre, en l'acte que inaugurarà el cicle, es presenta en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València l'obra "Bridging the Sea: A Review of Mediterranean Civil Society". El llibre ha sigut editat per la italo-canadenca Lisa Ariemma per a Med Dialogue, programa finançat per la UE. L'acte comptarà entre altres amb Ibrahim Heggy, un dels seus autors.

El dimarts 5 d'octubre a les 20.15 hores en el claustre de La Nau, la ballarina Susan Mompó Chisbert interpretarà la seua peça "Arrullo", mitjançant la qual pretén donar visibilitat al suïcidi i generar una reflexió social sobre ell. Totes les activitats seran gratuïtes i es pot consultar el programa detallat a mostraviva.org. 

Destacats