Cultura realitza cursos en línia de formació d'animació a la lectura per a bibliotecaris municipals

Guardar

bibliotecas escolares
bibliotecas escolares

La Direcció General de Cultura i Patrimoni ha organitzat cursos en línia d'animació de la lectura per a bibliotecaris municipals que treballen en biblioteques integrades en la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana.

En concret, són dos els cursos que s'ofereixen de forma gratuïta: 'Gestió i integració del llibre electrònic en la biblioteca', impartit per Julio Alonso Arévalo, i 'Màrqueting i gestió de comunitats en línia en la biblioteca', a càrrec de Daniel Monleón.

El termini d'inscripció conclou el 31 de gener i el formulari es troba disponible en el lloc web de la Conselleria . Els cursos seran impartits a través de la plataforma del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, del 13 de febrer al 13 de març.

Dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 'Llegim, llegim, llegim', s'organitzen activitats del foment a lectura per a tots els públics i es determinen actuacions específiques dirigides a agents lectors i bibliotecaris perquè continuen formant-se en tècniques que estimulen l'acostament dels ciutadans als llibres.

La Xarxa de Biblioteques Públiques Valenciana està composta per 197 centres municipals que els permet estar integrades en el sistema informàtic de la Generalitat, així com adoptar polítiques comunes, intercanvi d'informació, coordinació del préstec interbibliotecari, investigació bibliotecària i desenvolupament de serveis d'accés a la informació i a la comunicació en les biblioteques.

Arxivat a:

Destacats