Cultura publica les bases per a la selecció de la direcció de l’Institut Valencià d’Art Modern

Guardar

Façana de l'IVAM
Façana de l'IVAM

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport ha publicat les bases del procediment per a la selecció de la direcció de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), tal com arreplega mitjançant una resolució este dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Així, la Resolució de 4 de juliol de 2024, del president de l'Institut Valencià d'Art Modern, desenvolupa les bases reguladores del procés de selecció i proposta de nomenament de la persona que exercisca la direcció de l'IVAM i establix els requisits de les persones participants, els terminis i mitjans per a presentar sol·licituds i els criteris i mitjans que es valoraran en les candidatures, entre altres aspectes del procés selectiu.

Les persones interessades poden presentar les seues sol·licituds des d'este pròxim dimarts, 9 de juliol, i compten amb un termini de vint dies hàbils este la publicació de la resolució. La presentació i inscripció s'ha de fer per mitjans electrònics a través d'este enllaç.

Juntament amb la gestió ordinària del centre, la persona titular de la direcció de l'IVAM té entre les seues funcions exercir la direcció artística del centre segons els acords en el seu consell rector; preparar el pla anual d'activitats i el manteniment de les relacions protocol·làries i institucionals, entre altres.

Els requisits específics per a accedir al lloc, les característiques del projecte de direcció que han de presentar els candidats, els criteris de selecció i mèrits que es valoraran, així com els altres detalls de la convocatòria estan arreplegats en la resolució publicada en el DOGV.

Destacats