Cultura participa en el 'Festival Vociferio' amb un recital poètic al Mercat Mossén Sorell

Guardar

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport col·labora amb Vociferio, el Festival de Poesia Oral i Escènica, que se celebra del 8 al 12 de juny a València, amb l'organització d'un recital poètic al Mercat Mossén Sorell el divendres 10 de juny a les 18.00 hores.

'Vociferio' és un festival alternatiu sobre la producció, difusió i distribució de la poesia, que se celebra a València des de fa cinc anys i reuneix poetes i editors independents d'àmbit nacional. És una manera diferent de promocionar la poesia i les arts escèniques al carrer i amb els ciutadans.

Per això, des de la direcció general de Cultura i Patrimoni s'ha organitzat l'activitat 'Intromissió poètica al mercat', un recital poètic al Mercat Mossén Sorell que, els divendres a la vesprada, roman obert al públic.

Els poetes que participen en l'activitat són: David Vid, David Barberá, Eduard Montesinos, Enrique Falcón, Francisco Benedito, Isabel García Canet, Javier Gm, Jorge Ortiz Robla, Juan Leyva, Laura Giordani, Lola Andrés y Luci Romero.

'Vociferio' va nàixer en 2011 a iniciativa de la Sala Carme Teatre i l'associació cultural El Dorado M.A.E. amb la vocació d'acostar la poesia al públic general i donar veu a aquelles propostes artístiques locals, nacionals i internacionals que destacaran per la seua qualitat, posada en escena i innovació formal a l'hora de mostrar les seues poètiques.

Aquesta edició està dedicada al Spoken Word, un moviment de performance poètica que utilitza elements musicals i teatrals que va nàixer als EUA al final dels anys 50 i que, a Espanya, va tindre la seua repercussió en la poesia social i la cançó protesta.

Arxivat a:

Destacats