Cultura de la Generalitat presenta el llibre 'Danza y confinamiento' de Pepa Cases

El llibre fa un recorregut teòric per la dansa contemporània i convida a ballar amb més de 100 exercicis per a treballar a casa

Guardar

pepa-cases
pepa-cases

Cultura de la Generalitat presenta dijous a les 19.00 hores al Teatre Principal de Castelló el llibre de Pepa Cases 'Danza y confinamiento', que compta amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura. L'actriu, ballarina i coreògrafa de Vila-real ha fet una publicació dirigida tant per a persones adultes com per a xiquets i xiquetes, que fa un recorregut teòric per la dansa contemporània i a més, convida a ballar, amb la inclusió de més de 100 exercicis per a treballar a casa.

Cases ha destacat que "el llibre va sorgir durant el temps del primer confinament per la pandèmia del coronavirus". L'artista va escriure material educatiu dirigit als i les alumnes dels seus cursos com a professora de dansa. Els bons resultats obtinguts i les felicitacions rebudes per part del seu alumnat la van animar a publicar el material per a fer que aquesta disciplina artística arribara a totes les cases.

El delegat de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha volgut mostrar "el suport que des de la institució es fa al món de la dansa amb la programació d'espectacles en els espais de l'IVC i amb iniciatives com aquesta publicació".

pepa cases

L'acte de presentació serà íntim però obert a tot el públic i amb respecte a totes les mesures de seguretat sanitàries. Comptarà amb l'actuació de la ballarina Paloma Calderón i la presentació serà a càrrec del productor i gestor cultural Toni Pastor. A més, també es llegirà un text de la docent i investigadora Carmen Giménez.

L'autora ha volgut agrair el paper de tot l'equip que ha format part del llibre, com Anna Dobon en el disseny de les il·lustracions, l'equip de disseny d'Eclectick, així com l'assessoria de continguts de La Mary i l'editorial Ediciones Mahalí.

També es faran presentacions a la resta del territori valencià durant els pròxims mesos. De fet, el 10 d'abril a les 18.00 hores serà el torn d'Alacant, on es presentarà al Teatre Arniches, dins de la programació del festival 'Abril en dansa'. També el Teatre Principal de València acollirà, el 13 d'abril a les 16.00, la presentació d'aquesta publicació en la programació del festival Dansa València. L'entrada per a totes les presentacions és lliure però amb aforament limitat.

Destacats