Cultura als Barris estarà present en huit barris de València

Els actes comencen demà divendres a Patraix, amb un cant d’albades

Guardar

cultura-als-barris
cultura-als-barris

La programació del projecte «Cultura als barris», que desenvolupa l'Ajuntament durant els caps de setmana per acostar diferents manifestacions culturals a tothom, s'encetarà aquest divendres a la plaça de Patraix, amb una cantada d'albades i cant d'estil per a tots els públics.

En aquest espai també se celebrarà un concert de música tradicional valenciana el dissabte 19 a les 20 hores i un espectacle de danses el diumenge 20 a les 13 hores. També amb caràcter popular, s'ha organitzat un concert a la Raiosa, diumenge a les 12 hores.

En total, la iniciativa «Cultura als barris» estarà present en huit barris: Patraix, la Raiosa, Arrancapins, la Creu Coberta, Vara de Quart-Tres Forques, la Llum, Montolivet i Sant Marcel·lí.

Dissabte, l'activitat començarà a les 17 hores, al Centre Cultural Esportiu d'Abastos, on se celebrarà un concert de l'Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli. A aquesta proposta s'afigen altres manifestacions culturals com ara un taller de gravat (dissabte, des de les 18.30 fins a les 20.30 hores, a la Llum), un recital de poesia (dissabte, a les 20 hores, a Sant Marcel·lí) o monòlegs (diumenge, a les 18.30 hores, a la Creu Coberta, la Llum i Montolivet).

Entre els espectacles, d'accés lliure i gratuït, destaquen propostes per a tots. Per al públic familiar, en aquesta ocasió, destaquen el teatre de titelles de diumenge, a les 18 hores, al parc de la Pèrgola del carrer d'Emili Lluch, al barri de Vara de Quart-Tres Forques.

En general, tal com ha reiterat la regidora de Recursos Culturals, Gloria Tello, «les activitats culturals ompliran els barris per tal que València siga una ciutat de barris i que tots puguen gaudir dels servicis necessaris i d'una rica oferta cultural».

Programació Cultura als Barris

Programació Cultura als Barris 18-19-20

Arxivat a:

Destacats