Cultura als barris enceta nova edició a un total de 24 barris

La programació es desenvolupa en 24 barris de la ciutat al llarg de huit setmanes, fins a l’1 de desembre

Guardar

cultura-als-barris
cultura-als-barris

Uns tallers participatius de jocs reciclats i socarrats per a públic infantil i familiar és la primera proposta amb què l’Ajuntament acosta la “Cultura als barris” durant este cap de setmana. L’activitat començarà dissabte, a les 18 hores, i es desenvoluparà a la plaça del Bisbe Laguarda, en Torrefiel, fins a les 20 hores. A esta iniciativa s’afixen altres manifestacions culturals que es duran a terme dissabte i diumenge en un total de huit barris “amb l’objectiu posar la cultura a l’abast de tothom, als carrers de la ciutat”.

En esta ocasió, tal com ha recordat la regidora de Recursos Culturals, Glòria Tello, el projecte “Cultura als barris”, “que naix de la consciència que la cultura és un dret de tots i totes, i pretén posar-la a l’abast dels nostres veïns i veïnes”, estarà present als barris de Torrefiel, Sant Pau, Soternes, Orriols, Tendetes, Benicalap, Campanar i Trinitat.

Entre els espectacles, d'accés lliure i gratuït, destaquen propostes per ta tots els públics com contacontes (a Soternes, Orriols i Campanar); teatre infantil (a Sant Pau); i Màgia i humor (al barri de la Trinitat). També per a un públic familiar, se celebrarà, diumenge a les 19 hores, en la plaça de l'ermita d'Orriols, un concert de músiques del món. I d'altra banda, diumenge a les 12 hores, a la plaça nova de l'església de Benicalap, s'ha organitzat un concert de música pop per a jóvens i adults.

En general, les activitats d’este cap de setmana seran variades i relacionades amb el món del teatre, el circ, i la música, “per tal que València siga una ciutat de barris i que tots puguen gaudir dels servicis necessaris i d’una rica oferta cultural”.

Arxivat a:

Destacats