La Ciutat de les Arts i les Ciències acomiada el pròxim 27 de febrer l'exposició 'Leiko Ikemura. Aquí estamos

Últimes setmanes per a visitar aquesta exposició instal·lada en el llac sud de l'Hemisfèric i que reuneix sis escultures de l'artista japonesa

Guardar

Imatge nocturna de la Ciutat de les Arts i les Ciències
Imatge nocturna de la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències acomiada el pròxim 27 de febrer l'exposició de lliure accés 'Leiko Ikemura. Aquí estamos', la mostra més significativa de l'artista fins al moment a Espanya.

Totes les figures, situades en el llac sud de l'Hemisfèric, insinuen en secret criatures noves i desconegudes, una poesia lírica en el marc d'èpica estructural envoltada per l'arquitectura dels edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La gran escultura 'Usagi Greeting' representa a una llebre-Bodhisattva, la mare de totes les existències. Aquest ésser híbrid és buit per dins amb una obertura en la part davantera de la falda. Les seues llargues orelles són similars a antenes que indiquen verticalitat, apuntant cap a l'univers.

Les altres peces, realitzades també en bronze i amb subtils pàtines de color, consisteixen en figures jacents o recolzades sobre lleugers pedestals de manera ovalada.

Destacats