Cinc mirades sobre Blasco Ibáñez en la Mostra Viva

Un cicle homenatja a l'escriptor amb documentals inèdits i pel·lícules inspirades en la seua obra

Guardar

rafa_gasent_sgae_valencia_2017
rafa_gasent_sgae_valencia_2017

Mostra Viva iniciarà demà l'homenatge a Blasco Ibáñez en el qual diversos realitzadors mostraran la seua mirada sobre l'obra i vida de l'universal escriptor valencià.

Les tres primeres projeccions tindran lloc demà a la vesprada a les 19 hores a l'Octubre CCC. Comptarà amb la presència del cineasta Rafa Gassent, l'actriu Empar Climent i el periodista Francesc Bayarri. Tots ells analitzaran l'obra cinematogràfica de Blasco Ibáñez moderats per Antonio Llorens.

Durant l'acte es projectaran els títols de Rafa Gassent "Guapeza Valenciana", "L'orella d'un lladre", "Sonnica la valenciana" inspirades en el novel·lista. El cicle continuarà també a l'Octubre CCC el dimecres amb la projecció d'"Un funcionari" de Vicent Tamarit.

Es tracta d'un capítol pilot per a una sèrie destinada a Canal 9 que mai va arribar a estrenar-se. D'altra banda, La Nau projectarà el divendres un treball encara en realització de César Martí Blasco, documental que aprofundeix en la trajectòria de l'insigne escriptor valencià.

Arxivat a:

Destacats