Cinc concerts oferits per l'Institut Valencià de Cultura homenatjaran Ovidi Montllor a València, Castelló, Alacant i Alcoi

El Teatre Principal de València acull el proper cap de setmana els primers dos concerts commemoratius del 25é aniversari de les 'vacances' d'Ovidi Montllor

Guardar

homenatge-ovidi-horitzontal
homenatge-ovidi-horitzontal

L'Institut Valencià de Cultura oferirà cinc concerts d'homenatge a Ovidi Montllor que tindran lloc el proper cap de setmana al Teatre Principal de València i al gener i febrer a Castelló, Alacant i Alcoi, per a commemorar el 25é aniversari de les 'vacances' de l'artista alcoià.

El Teatre Principal de València acollirà els dies 18 i 19 de desembre a les 20.00 els dos primers concerts, que reuniran en un mateix escenari Toti Soler, Miquel Gil, Júlia, Clara Andrés, Tardor, Tesa, Smoking Souls, El Diluvi, Jonatan Penalba, Pep Mirambell, Prozak Soup, Mireia Vives i Borja Penalba, Andreu Valor i Pau Alabajos, tots ells versionant temes d'Ovidi.

La següent parada dels concerts homenatge tindrà lloc al Teatre Arniches d'Alacant el 9 de gener a les 20.00 hores, amb la participació de Toti Soler, Miquel Gil, Andreu Valor, Jonatan Penalba, Maluks, Mireia Vives i Borja Penalba, Pau Alabajos, Prozak Soup, Smoking Souls i Tesa.

Després, l'Auditori de Castelló acollirà el quart dels concerts homenatge, el 16 de gener a les 20.00 hores, amb Toti Soler, Miquel Gil, Pep Gimeno 'Botifarra', Maluks, Mireia Vives i Borja Penalba, Pau Alabajos, Prozak Soup, Smoking Souls, Tardor i Tesa.

Per últim, el cicle de concerts dedicats a Ovidi Montllor conclourà el 16 de febrer al Teatre Calderón d'Alcoi amb Toti Soler, Miquel Gil, Pep Gimeno 'Botifarra', Clara Andrés, El Diluvi, Hugo Mas, Júlia, Pau Alabajos, Pep Mirambell, Smoking Souls, Tesa i Tito Pontet.

Enguany fa vint-i-cinc anys de les 'vacances' d'Ovidi Montllor, un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable. La direcció escènica dels concerts ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l'ha dut a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanyarà els artistes està formada per Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porcar.

Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi. Els audiovisuals han estat a càrrec d'Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l'artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.

Destacats