Cate Blanchett: "El cinema espanyol sempre ha sigut una influència fonamental per a mi"

Guardar

L'actriu Cate Blanchett en el Palau de Les Arts, hores abans de rebre el primer Premi Goya Internacional
L'actriu Cate Blanchett en el Palau de Les Arts, hores abans de rebre el primer Premi Goya Internacional

L'actriu australiana Cate Blanchett, que recull aquest dissabte el primer Premi Goya Internacional a València, ha afirmat que aquest guardó li és especialment significatiu perquè implica que el seu treball "ha arribat a un públic i a una cultura diferent que ella no esperava".

Blanchett fins i tot ha afirmat, a preguntes dels mitjans, que és el premi que més li ha satisfet de la seua carrera, i ha explicat que quan li van comunicar el reconeixement es va quedar "sense paraules". "El cinema espanyol per a mi sempre ha sigut una influència fonamental, el cinema en espanyol sempre m'ha semblat un element clau", ha assegurat i ha citat referents hispanoparlants com Alfonso Cuarón, Guillermo del Toro, Alejandro Amenábar i Pedro Almodóvar.

L'artista ha oferit aquest dissabte al matí una roda de premsa amb motiu de la seua assistència a la gala de la 36 edició dels Premis Goya, que se celebra a la nit en el Palau de Les Arts de València i reconeixerà a l'actriu amb el primer guardó internacional dels Goya creat per l'Acadèmia per a "reconéixer a personalitats que contribueixen al cinema com a art que uneix cultures i espectadors de tot el món".

Arxivat a:

Destacats