Catalá portarà la Real Senyera el 9 d'Octubre, sis anys després de l'última vegada que la va portar el PP

Guardar

catala_reial_senyera
catala_reial_senyera

La portaveu del grup municipal 'popular' a l'Ajuntament de València, María José Catalá, serà la persona que porte la Real Senyera el 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, sis anys després de l'última vegada que la va portar un membre del PP.

Segons ha assegurat Catalá en un comunicat, "és un honor i un orgull portar la Real Senyera el dia de la festa de tots els valencians". "Sens dubte, serà un any molt especial per a mi per tot el que sentim des del PP pels nostres senyals d'identitat, i que és molt. Hem demostrat que hem estat sempre amb els nostres senyals d'identitat", ha dit.

La decisió de la persona que portarà la Senyera s'ha adoptat en la junta de portaveus municipals prèvia al ple del pròxim dijous. La legislatura passada cap regidor del PP la va portar i, de fet, l'última vegada que un regidor del PP va portar la bandera va ser en 2013, amb Cristóbal Grau com a encarregat.

La portaveu 'popular' va comunicar a l'inici de la legislatura a l'alcalde Joan Ribó, de qui és potestat la designació, l'interés del seu grup de poder portar la Real Senyera. En la junta de portaveus, el primer edil ha comunicat que enguany serà un regidor del PP qui la porte i el grup ha optat per la portaveu, María José Catalá.

"Per a mi és tot un orgull poder representar tot el sentiment dels valencians portant la Real Senyera i acompanyar-los a tots i junts celebrar un dia tan important per a nosaltres els valencians", ha concretat María José Catalá, qui ha afegit que el PP sempre ha estat amb els senyals d'identitat valencians "i continuarem barallant per elles i defensant-les on siga necessari, portant-les amb la major dignitat i l'orgull possible sempre".

Arxivat a:

Destacats