caro <3 i Adios Adios recreen una atmosfera única al Centre del Carme amb ‘Concerts des del llit’

Aquesta serà la penúltima cita del cicle, que pretén impulsar artistes emergents alhora que fusiona la música més innovadora amb la ‘performance’

Guardar

Una de les actuacions realitzades a ‘Concerts des del llit’
Una de les actuacions realitzades a ‘Concerts des del llit’

caro <3 i Adios Adios fusionaran els seus sons i veus entre el ‘shoegaze’, el postpunk i PC Music per a crear una atmosfera única al claustre gòtic del Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC). Aquest dissabte, 4 de desembre, tindran una cita amb el públic més jove amb el penúltim dels ‘Concerts des del llit’ d’aquesta temporada, una iniciativa del CCCC juntament amb @cero.en.conducta i la col·laboració de Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas. 

Després de l’èxit de la seua primera temporada, ‘Concerts des del llit’ ha continuat amb la seua programació en 2021 i constitueix un revulsiu davant de la situació actual de la música en directe, radiografiant l’escena de grups emergents vinculada al ‘new pop’ i les seues noves expressions artístiques. Amb una escenografia d’@ovidibenet, planteja la música com una fusió del teatre i la ‘performance’ amb el llit com a element principal, per a recrear a l’artista en la intimitat de la seua habitació component la seua música.

José Luis Pérez Pont, director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i del CCCC, destaca que “aquest cicle és únic no sols per ser escenari de les tendències musicals més innovadores, sinó perquè s’ha consolidat entre el públic més jove i aposta per la paritat i les oportunitats a artistes emergents”.

Concert amb un ambient únic

L’atmosfera d’aquests concerts es torna molt distesa gràcies a la singularitat del claustre gòtic i la intimitat del llit. Un escenari idoni per a les artistes d’aquest dia que, amb la seua música, faran dels concerts una experiència plena de sensacions noves i fortes. 

caro <3, la vocalista del grup Planet 1999, presenta el seu treball en solitari. No deixa de costat el seu estil ‘shoegaze’ que van desenvolupar en Planet 1999 i es manté en el segell PC Music, però ara en aquest nou treball seu autoproduït. Mescla en la seua música des de sons metàl·lics i digitals fins a distorsionats, seguint sempre les seues imperfeccions i impulsos, que en alguns moments es pot tornar infantil, però que trenca amb la seua característica veu ominosa. 

Adios adios, que pertany al col·lectiu valencià Dominio, fa tres anys que organitza esdeveniments al voltant de la música avantguardista i l’art visual i ens porta la seua música electrònica experimental, singular, oberta per complet, amb la qual arriba a usar veus com si foren un instrument més en les seues cançons. Crea una atmosfera, com un viatge pels pensaments i sensacions amb la seua pròpia banda sonora. Ja ha tret un àlbum, ‘For All To Eat’, de la mà de Midlife Music. 

Així, el concert, que serà el penúltim del cicle d’aquesta edició, serà aquest dissabte 4 de desembre a les 20.00 hores al claustre gòtic del CCCC, amb inscripcions prèvies i accés gratuït. El cicle, organitzat per @cero.en.conducta i el CCCC, compta amb el suport de Vibra Mahou, la plataforma musical de Mahou Cinco Estrellas i tindrà la seua pròxima cita el 29 de gener amb Cabiria, Marcelo Criminal i Perdón. 

Destacats