'Cambra al Palau' 2020 torna a València amb 33 concerts dedicats a Beethoven

Cada dissabte, l'Almodí acollirà un concert del cicle 'Cambra al Palau' per només 10 euros

Guardar

cambra-al-palau-2020
cambra-al-palau-2020

Una nova edició de 'Cambra al Palau' 2020 arriba a la ciutat de València. Del 22 de febrer al 19 de desembre, l'Almodí serà l'escenari perfecte per a gaudir d'una completa programació, en la qual predominaran músics valencians, i que estarà dedicat a la figura de Beethoven, amb motiu del 250 aniversari del seu naixement.

A la presentació de 'Cambra al Palau' 2020 ha assistit tant la regidora de Cultura de l'Ajuntament de València i Presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, com el director del Palau, Vicent Ros. Tots dos han volgut destacar la música de cambra com la base de l'educació musical, però també com l'eina imprescindible per al desenvolupament dels professors i professores de les orquestres.

'Cambra al Palau' comptarà amb un total de 33 concerts que, cada dissabte a les 19.30 hores, es podran gaudir en l'Almodí per només 10 euros. Sens dubte, una oportunitat única per a sentir, en paraules de Tello, "una música més íntima, més propera, en un enclavament perfecte com és l'Almodí, i que ja es va recuperar per a albergar la primera edició d'aquest cicle".

La programació s'ha dividit en tres àrees temàtiques: 'La Cambra de Beethoven' - 15 concerts que mostraran les composicions més tradicionals, però també la part més experimental -; les 'Sonates per a piano de Beethoven'; i 'Música de Cambra'. En aquest punt, el director del Palau, Vicent Ros, ha volgut destacar, entre altres, el concert del 28 de maig, que comptarà amb la presència del pianista internacional i resident del Palau Boris Giltburg; o l'actuació de Joana Gama amb la coreògrafa Tania Carvalho per l'originalitat del concert.

La passada edició, més de 3.000 assistents van ser testimonis de la primera edició de 'Cambra al Palau', "que es va recuperar per a omplir un buit que demandaven tant els professionals, com els amants de la música". En aquesta edició, s'espera que l'acceptació i l'acolliment siga la mateixa o, fins i tot millor.

En aquesta ocasió, tots els concerts es realitzaran en l'Almodí perquè, a més, "hem notat un increment de participació quan es realitzen en aquest espai". Per aquest motiu, es planteja estudiar de quina manera millorar l'acústica per a fixar aquest cicle en aquest espai. Així, Tello ha insistit que "encara que l'acústica actual no és dolenta, pensem que es podria millorar perquè aquest espai és perfecte per a acollir concerts de música de cambra".

Programació Cambra al Palau 2020

https://valenciaextra.com/wp-content/uploads/2020/02/0211-Programa-Cambra-al-Palau-2020-Val.doc
Destacats