Aspencat, Green Valley, Auxili i Biano posen el ritme ska en els Jardins de Vivers

Guardar

0720 Green Valley
0720 Green Valley

La programació dels Concerts de Vivers contínua en la seua setmana més activa, obrint el seu escenari en la nit de hui dijous a l’ska i el reggae fusionat amb l'electrònica més ballable.

Lidera el cartell del concert la banda valenciana Aspencat, que presentarà el seu nou disc Tot és ara, un punt d'inflexió en una carrera que va començar l'any 2005 i que els ha portat a arreplegar el testimoni de formacions com Obrint Pas, Orxata Sound System i La Gossa Sorda. Aspencat aconseguix barrejar sons del reggae, el drum´n´bass, el dubstep i l’ska, amb ritmes propis.

Aspencat donarà pas a Green Valley, que arriben amb el seu disc Ahora, en el qual col·laboren Morodo, Rapsusklei, Fyahbwoy, Movimiento Original, La Tifa i Tiano Bless. La banda, formada per músics catalans i bascos, és una de les reconegudes en l'escena reggae nacional i es caracteritzen pels seus temes plens d'energia i les seues lletres compromeses i reivindicatives.

Compareixerà també Auxili, banda formada per nou músics valencians de formació musical diversa i amb un marcat estil reggae. El 2009 graven el seu primer disc Existirem…, i amb més de setanta concerts a les seues esquenes en menys de dos anys, Auxili continua ampliant la seua experiència en la carretera.

Acabarà la nit amb un toc electrònic el músic i DJ Carlos Biano, un dels fundadors i artífexs del col·lectiu Orxata Sound System i habitual en festivals com el Primavera Sound o el Festivern. Biano ha actuat recentment en ciutats com Berlín, Viena, Lieja o Londres.

Horaris: obertura de taquilla a les 19:00h, obertura de portes a les 20:00h. Inici del concert: 21h. Preu en taquilla: 15 euros.

Destacats