Arriba el Punt Extraordinari

Guardar

fondolinkedin2
fondolinkedin2

Coneixes els racons més autèntics de la teua ciutat? Recomanaries el teu negoci favorit? València Extra segueix creixent i estrena una nova secció: El Punt Extraordinari. Activem el nostre radar per a arribar als negocis més autèntics de tota la nostra terra.

El nostre equip parlarà amb els seus amos, coneixerà els seus secrets i us explicarà sobretot les seues especialitats. Prepara la teua agenda perquè és el moment de conéixer els millors racons de la nostra Comunitat. Acompanya'ns en la ruta pels punts més extraordinaris dels nostres pobles, de València i de tota la Comunitat Valenciana.

Quines especialitats ens esperen? Els millors arrossos, els vins més cobejats i les postres més saboroses però també els productes més autèntics. Coneixeu els negocis valencians més autèntics: agències, tendes, hostals i molts més?  Coneixeu productes 100% valencians? És l'hora de preparar tota una guia que esperem que us agrade a tots i que gaudiu amb nosaltres de la selecció més exclusiva, més extraordinària i també més personal de tot l'equip de València Extra.

Arxivat a:

Destacats