Arranca la segona temporada de les Terrasses Movistar amb El Meister

Guardar

TERRAZA_MOVISTAR-1
TERRAZA_MOVISTAR-1

Este diumenge arranquen de nou en Rambleta, les Terrasses Movistar. En aquesta ocasió podrem veure al Meister, el projecte en solitari de Javier Vielba, vocalista d'Arizona Baby i Corizonas. Es tracta sens dubte de dos dels grups més emblemàtics i reconeguts de la música alternativa actual.

Amb un equipatge mínim de guitarra i autopercusión, El Meister ofereix un poc més que “el departament de R+D” de les bandes en què milita, com li agrada definir-ho. Es tracta en realitat del perfil més pròxim i seductor de Vielba, a través d'un repertori propi, allunyat d'Arizona Baby o Corizonas, però sense perdre la seua essència. En la seua posada en escena, simple i magnètica, està present la seua neofolk contemporani, el seu humor i el seu poder per a emocionar.

Aquest grup s'uneix així a eixos matins sonors de diumenge que han tingut lloc en les Terrasses de l'anterior temporada, com a Sr. Chinarro, La Bien Querida, Sargantana Nick, Julio de la Rosa i Mambo Jambo. Aquesta nova etapa s'inicia amb el mateix esperit, fer de les matí dels diumenges una cita ineludible i emocionant. Una proposta cultural a l'aire lliure, i d'entrada gratuïta.

Arxivat a:

Destacats