Cullera concedeix el "Distintiu 9 d'Octubre" a la ciutadania i als treballs essencials durant la pandèmia

El consistori destaca la responsabilitat de la societat cullerense així com l'esforç i el compromís de les treballadores i treballadors dels grups essencials

Guardar

Fruiteria de Cullera atenent dos clients
Fruiteria de Cullera atenent dos clients

Ja coneixem els guardonats amb el "Distintiu 9 d'Octubre" 2021 a Cullera: la ciutadania i les treballadores i treballadors dels grups essencials durant la pandèmia. La proposta de l'alcalde, Jordi Mayor, va ser aprovada aquest dimarts per unanimitat de totes les forces polítiques amb representació municipal en el ple extraordinari celebrat a aquest efecte.

Enguany es tracta d'una edició especial per dos motius, primer perquè l'any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia i segon, perquè els Distintius no es concedeixen en la modalitat col·lectiva i individual, sinó que en aquesta ocasió es fa un reconeixement global a tot el poble de Cullera. D'aquesta manera, i segons va explicar la regidora de Protocol Susi Melià durant la sessió plenària, el consistori vol "reconéixer la resposta i el compromís que han tingut els nostres conciutadans davant aquesta pandèmia, així com el treball i l'esforç encomiable de totes les treballadores i treballadors dels grups essencials.

Els grups essencials són els següents: Sanitat, Serveis Socials, Residències, Comerç, Indústria agroalimentària i pesquera, Transport i missatgeria, Serveis a la ciutadania, Seguretat, Educació, Administració, Hostaleria, Cultura, Mitjans de comunicació i Voluntariat. L'Acte de lliurament La cerimònia oficial de lliurament del "Distintiu 9 d'Octubre" tindrà lloc el divendres 8 d'octubre a partir de les 20 hores en l'Auditori Municipal del Mercat.

El Distintiu 9 d'Octubre és el més alt reconeixement que concedeix la ciutat de Cullera amb motiu de la festivitat de totes i tots els valencians, a persones o entitats locals que han destacat en les seues trajectòries personals o professionals.

Arxivat a:

Destacats