Cullera celebra el 9 d'octubre amb música, danses, balls populars i teatre

Enguany se celebra a més el LXXIII Certamen Nacional de Bandes de Música "Ciutat de Cullera"

Guardar

Cartell del 9 d'Octubre a Cullera
Cartell del 9 d'Octubre a Cullera

Cullera celebra aquest 9 d'Octubre sota el lema "El poble que som", un eslògan amb el qual es vol destacar l'actitud que ha tingut la societat cullerenca enfront de la pandèmia. De fet el "Distintiu 9 d'Octubre" ha sigut concedit enguany a la ciutadania i als treballs essencials.

"Amb motiu del Dia del Poble Valencià, volem reconéixer la resposta i el compromís que han tingut els nostres conciutadans davant aquesta pandèmia, així com el treball i l'esforç encomiable de totes les treballadores i treballadors dels grups essencials", ha assegurat l'alcalde, Jordi Mayor. Per a celebrar el dia de tots els valencians i les valencianes, l'Ajuntament ha preparat una programació que inclou teatre, danses, balls populars i música.

Programació

El pròxim 8 d'octubre als Jardins del Mercat a les 19H, actuarà la Muixeranga de Cullera. Una hora després, a les 20H, a l'Auditori Municipal, se celebrarà l'acte de lliurament del Distintiu 9 d'Octubre que atorga l'Ajuntament.

A les 8:30 h del dissabte 9 d'octubre hi haurà una "despertà" pels carrers de la vila a càrrec de l'escola de Tabal, Dolçaina i Danses de Cullera. A les 12H es podrà gaudir de balls populars als Jardins del Mercat a càrrec de la Colla Pas Pla, la Muixeranga de Cullera i l'Escola de Tabal, Dolçaina i Danses de Cullera. La programació continuarà a la vesprada amb "Converses amb un pallasso", una obra de teatre de públic familiar i infantil que es representarà en la Sala d'actes de la Casa de la Cultura a les 18:30 h

Per a acabar, el diumenge 10 d'octubre l'Auditori Municipal acollirà al matí la LXXIII edició del Certamen Nacional de Bandes "Ciutat de Cullera" on actuaran la Societat Unió Musical de Crevillent i la Societat Musical "L'Harmònica" de Sant Antoni de Requena.
A la vesprada, l'obra de teatre "Huanita", que concursa en la Mostra "Cullera a escena", serà l'encarregada de tancar la programació d'activitats. Serà a les 18:30 h en la Sala d'actes de la Casa de la Cultura.

Arxivat a:

Destacats