Cullera agraeix l'esforç de tot el personal sanitari durant la campanya de vacunació massiva

El centre de vacunació del municipi tanca les seues portes després d'haver subministrat al voltant de 15.000 dosis

Guardar

Cullera tanca el seu centre de vacunació massiva
Cullera tanca el seu centre de vacunació massiva

Després de cinc mesos d'intens treball i d'haver subministrat al voltant de 15.000 dosis, el Centre de Vacunació de Cullera, situat en el Saló Multiusos dels Jardins del Mercat, tanca hui les seues portes. En tot aquest temps s'han batut diferents rècords de persones immunitzades en tan sols una jornada, la qual cosa reflecteix el compromís, l'esforç i el treball del tot el personal sanitari que ha participat en la campanya de vacunació massiva contra el coronavirus.

"El balanç que fem d'aquesta campanya de vacunació massiva enfront de la Covid-19 és més que positiu", ha assegurat l'alcalde de la localitat Jordi Mayor. "És admirable la labor de tot el personal sanitari implicat en aquest procés, d'ací la nostra gratitud i el nostre reconeixement cap a tots ells", ha afegit a més el primer edil. Major també ha volgut destacar "el compromís i la responsabilitat de la ciutadania que ha acudit majoritàriament al Centre de vacunació per a rebre les seues respectives dosis".

Per part seua, la regidora de Sanitat, Susi Meliá ha destacat el treball "braç a braç" que han desenvolupat diferents departaments de l'Ajuntament com són Serveis Exteriors, Generals, Personal i Informàtica per a poder posar en marxa el punt de vacunació. La regidora també ha agraït "la col·laboració de l'Hipermercat Carrefour i de l'empresa local Colom Naya Logística per subministrar aigua durant tota la campanya de vacunació massiva". Aquesta mateixa vesprada l'alcalde Jordi Mayor i la regidora de Sanitat, Susi Melià, s'han acostat fins al Centre de Vacunació per a traslladar a tot el personal sanitari el seu agraïment i el seu reconeixement.

Centre de Vacunació de Cullera

Va ser el mes de maig passat quan es va habilitar el Saló Multiusos dels Jardins del Mercat municipal per a la campanya de vacunació massiva de la població. Una iniciativa que va permetre que la ciutadania de Cullera deixara de desplaçar-se fins al Casal Fester d'Alzira per a vacunar-se contra la Covid-19.

A partir d'ara la vacuna contra la COVID-19 es continuarà dispensant en el centre de salut de Cullera amb cita prèvia.

Arxivat a:

Destacats