Vivenda cedirà l'ús d'un immoble a l'Ajuntament de l'Alcudia de Crespins per a destinar-ho a taller ocupacional

Guardar

VIV_La_Conselleria_de_Vivienda_cedera_el_uso
VIV_La_Conselleria_de_Vivienda_cedera_el_uso

VIV_La_Conselleria_de_Vivienda_cedera_el_usoLa Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE) , cedirà l'ús d'un immoble a l'Ajuntament de l´Alcudia de Crespins per a destinar-ho a desenvolupar activitats d'un taller ocupacional.

Així se l'ha traslladat la directora general d'EIGE, Blanca Marín, en una reunió mantinguda amb l'alcalde del municipi, Roberto Granero, en la que el primer edil havia sol·licitat a la Generalitat l'ús temporal d'esta parcel·la de 2.300 metres quadrats, en la que hi ha construïda una nau d'aproximadament 972 metres quadrats.

Atés que en l'actualitat EIGE no està fent ús de l'immoble i tenint en compte la finalitat social del taller d'ocupació, Marín ha manifestat la disposició per a la cessió temporal, a fi que siga tramitada amb celeritat.

L'objectiu és iniciar el taller ocupacional el pròxim mes de setembre, cedint l'ús de l'immoble fins a la finalització d'este, per un període màxim de fins a desembre de 2018.

D'altra banda, l'Ajuntament ha mostrat la seua satisfacció pel compliment dels compromisos adquirits per part de la Conselleria en una reunió celebrada al novembre de 2015. En ella, el consistori va sol·licitar una intervenció de millora en els elements comuns d'un grup de 36 vivendes del carrer Ricardo Tormo. Davant d'esta petició, EIGE va redactar un projecte i al març iniciava les obres, amb una inversió superior als 42.000 euros.

Així mateix, l'alcalde ha comentat els problemes existents en les vivendes del parc públic municipal i en la trobada s'ha plantejat la possibilitat que les dos administracions col·laboren, en un futur, en la gestió de dites immobles.

Destacats