València i les grans capitals alçaran el seu tancament perimetral el pròxim cap de setmana

Totes les capitals de més de 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana tindran aquest cap de setmana el seu últim dispositiu de control

Guardar

cierre perimetral valencia control
cierre perimetral valencia control

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat que l'1 de març començarà la desescalada en tota la Comunitat Valenciana per la disminució de la incidència del coronavirus i València i les grans capitals alçaran el seu tancament perimetral de caps de setmana i festius, després de diverses setmanes de dispositius de control per part de les forces de seguretat.

Així ho ha confirmat el cap del Consell fa uns minuts després de la reunió de la Comissió Interdepartamental en la qual s'ha decidit flexibilitzar les principals restriccions actuals per una disminució clara de la corba de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana, encara que Puig ha insistit que "relaxar mesures no és relaxar actitud".

D'aquesta manera, i segons ha aclarit el president, aquest cap de setmana serà l'últim en el qual Vila-real, Castelló, València, Alacant, Elx, Torrevella, Torrent, Oriola, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig i Elda-Petrer, limiten les seues entrades i eixides. Des de demà a les 15.00 hores fins a les 00.00 hores del dilluns sí que seguiran els controls de les forces de seguretat, però ja el cap de setmana del 6 de febrer no estaran.

A aquesta mesura se sumen unes altres, com la reobertura parcial de l'hostaleria i de comerços, l'augment de persones permeses en les reunions socials o la flexibilització de mesures en l'esport.

A més, segons ha destacat Puig, el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana continuarà com a mínim dues setmanes més, amb l'objectiu de reduir la mobilitat entre diferents autonomies.

Arxivat a:

Destacats