Última Hora: Rita Barberá va morir per cirrosis

Guardar

Proclamación_Barberá_como_candidata_del_PP_a_la_alcaldía_de_Valencia_-_5585420778_23
Proclamación_Barberá_como_candidata_del_PP_a_la_alcaldía_de_Valencia_-_5585420778_23

Molt s'ha parlat de les causes de la mort de l'exalcaldessa de València i senadora, Rita Barberá. Depressió, pena, assetjament dels mitjans però hui mateix s'han descobert les causes reals de la seua defunció. El diari El Mundo ha tingut accés en exclusiva a l'informe de l'autòpsia.

"Tènia un greu problema de cirrosis que era irreversible i va ser un dels detonants principals de la seua mort" així ho cita l'informe tal com ha revelat el periòdic en la seua edició especial de Crònica. La senadora valenciana va morir per una fallada hepàtica i esta li va provocar una fallada multiorgànica.

Un dels més crítics amb la premsa va ser el portaveu del Partit Popular, Rafael Hernando, qui va assegurar que l'exalcaldessa havia rebut un linxament públic que va ser una de les causes principals de la seua mort inesperada.

Recordem que Rita Barberá va ser alcaldessa durant 24 anys de l'Ajuntament de València. En concret els últims anys va estar envoltada de casos de Corrupció, principalment el conegut Cas Taula. En l'actualitat s'investiga el finançament irregular de les campanyes electorals del PP a València.

Arxivat a:

Destacats