Transparència aprova la concessió de subvencions per a difondre l'Estatut d'Autonomia i la divulgació del Dret Foral Civil Valencià

Guardar

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha aprovat la concessió de subvencions per a la realització d'actuacions vinculades amb la difusió i el desenvolupament de l'Estatut d'Autonomia així com per a la divulgació i recuperació del Dret Foral Civil Valencià.

Estes ajudes van destinades a les mancomunitats i ajuntaments de la Comunitat Valenciana i que compten amb un pressupost total de 50.000 euros. En este sentit, el Consell aposta per a donar suport a les mancomunitats com a associacions de municipis.

Amb açò, estes subvencions comptaran amb actuacions com congressos, trobades, jornades, xarrades, conferències o taules redones. I, també, amb l'edició de publicacions relacionades amb les anteriors accions.

A més, estes subvencions prioritzen les activitats i publicacions que es realitzen amb valencià. Entre estes activitats es plantegen accions per a què, els xiquets i les xiquetes de la Comunitat Valenciana, es relacionen amb el coneixement del Dret Foral Civil Valencià.

Estes subvencions compten amb clàusules de caràcter social tal com es planteja amb l'avantprojecte per al Foment de la Responsabilitat Social.

Arxivat a:

Destacats