Sanitat vacuna aquesta setmana a 52.000 persones de centres docents

Guardar

vacunacion docentes mislata
vacunacion docentes mislata

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública finalitza aquesta setmana la primera fase de vacunació del personal de centres docents de la Comunitat Valenciana. Així, els dies 31 de març i 1 d'abril, estan citades unes 52.000 persones de centres docents en els diversos punts de vacunació.

Tots ells han sigut convocats en algun dels 25 llocs de vacunació que s'han instal·lat a la Comunitat Valenciana, en els quals se'ls administrarà la vacuna d'AstraZeneca, que és la que ha sigut assignada per a aquest col·lectiu.

El dispositiu organitzat per la Conselleria de Sanitat per a la vacunació massiva al personal de centres docents de la Comunitat Valenciana ha permés que en aquests moments el 54% dels professionals ja haja rebut la primera dosi.

En concret, s'ha administrat a 77.975 persones de centres educatius de la Comunitat Valenciana. Per províncies, 27.824 professionals de centres docents Alacant, 9.487 de Castelló i 40.664 de la província de València. Únicament, s'estima que menys del 8% ha rebutjat posar-se la vacuna.

El procés de vacunació massiva s'ha realitzat amb èxit, de manera àgil, ordenada i en els temps establits, la qual cosa demostra la intensa tasca que estan duent a terme els 250 equips de professionals que han sigut preparats per a això, així com la capacitat del sistema sanitari.

Durant els dies 26 i 27 de març estaven citats en els punts de vacunació més de 93.000 professionals de centres educatius, dels quals van acudir a la cita quasi el 84%.

Destacats