Ryanair suma 200 vols addicionals entre Alemanya i Espanya per Setmana Santa

La Comunitat Valenciana va deixar de ser zona de risc per a Alemanya fa uns dies i per això, els alemanys podrien vindre per Setmana Santa

Guardar

ryanair
ryanair

Ryanair ha anunciat que oferirà 200 vols addicionals que connectaran Palma i Alacant amb les principals ciutats alemanyes com a Colònia, Berlín o Frankfurt durant Setmana Santa.

En un comunicat, l'aerolínia ha informat que això suposarà un augment de capacitat de gairebé 40.000 places més en 22 rutes diferents per a viatjar des del 28 de març fins a mitjan abril. A més, moltes d'aquestes rutes continuaran operant durant la resta de l'estiu amb reserves disponibles fins a març de 2022.

Ryanair ha assegurat que oferirà un augment en el nombre de freqüències que ajudarà tant a una millor connectivitat amb les ciutats de Palma i Alacant com a un major creixement econòmic d'aquests destins.

Alemanya va anunciar divendres passat la seua decisió de traure a la Comunitat Valenciana i altres quatre comunitats autònomes del seu llistat de zones de risc per alta probabilitat de contagi de Covid-19 pel que els alemanys podrien venir a passar Setmana Santa a terres valencianes a pesar que aquesta autonomia es troba tancada perimetralment per a l'entrada de la resta d'espanyols i la sortida dels valencians i que l'ambaixador d'Alemanya a Espanya, Wolgang Dold, recorda que "el Govern alemany continua desaconsellant els viatges turístics no essencials per Setmana Santa, fins i tot en zones no classificades com de risc".

Destacats