Rius i tolls tancats al bany aquest estiu

Des de Sanitat desaconsellen el bany en rius i tolls amb escàs cabal per a la temporada de 2020

Guardar

Pou Clar d'Ontinyent. Fotografia de Luís Botella (AFO)
Pou Clar d'Ontinyent. Fotografia de Luís Botella (AFO)

A partir d'aquest dilluns, 1 de juny, la Comunitat Valenciana passa a la fase 2 de la desescalada i, per tant, les platges ja estan obertes al bany recreatiu, encara que, això sí, amb limitació d'aforament. No obstant això, des del Ministeri de Sanitat han fet públiques algunes recomanacions amb l'objectiu d'evitar que hi haja un nou rebrot de Covid-19.

D'aquesta manera, des de Sanitat han desaconsellat el bany en "aigües continentals, com a tolls, recessos i llits d'aigua dolça amb escàs cabal" per a la temporada de 2020. No obstant això, aquesta mesura no afectarà altres rius, com el de Montanejos, que des del Consistori ja han anunciat que obriran amb mesures d'higiene i seguretat per a garantir el distanciament social.

En aquest sentit, des de Turisme de la Generalitat Valenciana ja han anunciat que en aquells espais on no es poden efectuar les mesures de seguretat, es prohibirà el bany. Per tant, tant a les zones de bany en les quals no es puga garantir la distància de 2 metres o el control d'aforament, com en aquelles en les quals hi haja poc cabal, els ajuntaments es veuran en l'obligació de tancar-los en aquesta temporada.

Arxivat a:

Destacats