Renfe cancel·la huit trens de Llarga Distància i AVE en la Comunitat pels aturs d'aquest dimecres

Guardar

renfe_cercanias
renfe_cercanias

Renfe ha cancel·lat la circulació de huit trens de Llarga Distància i d'Alta Velocitat (AVE) amb origen o destinació en la Comunitat Valenciana davant els aturs parcials que CGT ha convocat en la companyia ferroviària per a aquest dimecres, que coincideix amb un dels dies clau de mobilitat de viatgers en ocasió del pont del 15 d'agost.

Els serveis mínims per a la llarga distància són de 74 trens pels 82 que solen circular en un dia com aquest, per la qual cosa hi ha huit trens suprimits. Els usuaris afectats ja han sigut notificats per la companyia ferroviària, han detallat a Europa Press fonts de Renfe.

En concret, s'han cancel·lat tres trens per sentit entre Madrid i València i un ferrocarril per sentit entre la capital espanyola i Alacant. Per contra, els trens de Llarga Distància amb destinació a Catalunya circularan tots.

Quant als trens de Mitjana distància, circularan al voltant del 70 per cent dels quals hi ha en l'oferta habitual; mentre que en Rodalia ho faran un 75% en hora punta i un 50% en hora barre.

Respecte als aturs, es tracta del segon dels quatre dies d'aturs parcials als quals CGT crida als treballadors de Renfe, que seran de quatre hores i tindran lloc entre les 12.00 i les 16.00 hores i entre les 20.00 i les 24.00 hores. El primer atur dels treballadors va tindre lloc el 31 de juliol, amb motiu de les vacances d'estiu.

Destacats