Quasi 22.000 estudiants es queden aquest dilluns sense classe en la Comunitat Valenciana pel temporal

27 ajuntaments de València, Alacant i Castelló han decretat la suspensió de les classes

Guardar

clase colegio guarderia
clase colegio guarderia

Uns 21.600 alumnes d'Infantil, Primària, Educació Especial, Batxillerat i FP de la Comunitat Valenciana es veuran afectats aquest dilluns en la Comunitat Valenciana per la suspensió de classes a conseqüència de la borrasca 'Filomena' i l'onada de fred.

Segons les dades facilitades per la Conselleria d'Educació amb números de les 19.30 hores, són 27 els ajuntaments que han decretat la suspensió de les classes en tots els centres educatius del seu municipi a conseqüència de l'onada de fred.

Per províncies, en la de Castelló no hi haurà classes en 12 municipis: Castellfort, Cinctorres, Forcall, la Mata, Morella, Olocau del Rei, la Pobla de Benifassà, el Portell de Morella, La Serra d'en Galceran, Vall d'Alba, Vilafranca i Vistabella. En total, uns 1.600 alumnes.

En la demarcació de València són 12 localitats: Ademús, Algemesí, Almussafes, Benifaió, Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Xera, Fuenterrobles, Requena, Sollana, Utiel i Venta del Moro, amb uns 14.600 alumnes.

Pel que es respecta a Alacant, hi hauran tres municipis sense classes: Agost, Ibi i Monfort, uns 5.400 alumnes.

Des de la Conselleria d'Educació recomanen, per a major seguretat, que la ciutadania s'informe directament en els canals oficials dels seus ajuntaments sobre la suspensió de classes per a aquest dilluns. La llista de poblacions sense classe poden augmentar en les pròximes hores depenent de la situació meteorològica.

Destacats