Puig sobre la pròrroga de l'ATE del València: "És un avanç important, però cal complir la llei"

Guardar

ximo puig president generalitat
ximo puig president generalitat

El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que la presentació per part del València CF de la sol·licitud perquè s'amplie l'actual Actuació Territorial Estratègica (ATE) per a la construcció del Nou Mestalla, les obres del qual, segons estima ara el club, podrien reprendre's al maig de l'any 2024, és un "avanç important" encara que ha reafirmat que "s'ha de complir la llei".

Així s'ha manifestat Puig en declaracions als mitjans aquest dissabte durant la visita al punt de vacunació massiva de València, situat en la Ciutat de les Arts i les Ciències, on ha insistit que la Generalitat "vol el millor" per al València CF, però "cal complir la llei".

No obstant això, el cap del Consell ha manifestat que el fet que hi haja un document per escrit és un "avanç important". "Volem que es complisca la llei i que tant de bo es puga construir l'estadi", ha assenyalat.

Puig ha apuntat que la Generalitat, una vegada llegit el document, "veurà si és suficient o no" i ha insistit que l'Administració autonòmica "no vol confrontar" sinó "solucionar una qüestió seguint els acords presos en el seu moment".

Arxivat a:

Destacats