Puig destaca la importància de conscienciar a la ciutadania sobre la cura del medi ambient per a impedir l'avanç del canvi climàtic

El President ha assenyalat que l’educació mediambiental és la base per a forjar “ciutadans responsables”

Guardar

Ximo Puig conciencia medio ambiente
Ximo Puig conciencia medio ambiente

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància de conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de la cura del medi ambient per a impedir l'avanç del canvi climàtic.

Puig ha realitzat estes declaracions a Castelló després de visitar, al costat de la consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, les instal·lacions de l'empresa Facsa, dedicada a la gestió dels serveis relacionats amb el cicle integral de l'aigua.

"Un dels grans reptes de la globalització és el canvi climàtic", ha assegurat Puig, que ha incidit en la necessària col·laboració dels sectors públic i privat per a "afavorir l'aprenentatge, la corresponsabilitzacions i la conscienciació dels joves ciutadans i ciutadanes".

En este sentit, el cap del Consell ha felicitat a Facsa pel seu projecte divulgatiu i educatiu 'El curs de l'aigua', destinat a escolars d'entre 6 i 9 anys. Segons ha subratllat Puig, l'educació ha de ser la base per a forjar "ciutadans responsables".

Destacats