Puig advoca per un vincle sostenible dels sectors tradicionals amb la modernització per a potenciar l'agricultura ecològica

Guardar

visita_idai_nature_foto_02
visita_idai_nature_foto_02

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha apostat per forjar de forma sostenible un vincle entre la modernització i els sectors tradicionals de la Comunitat Valenciana per a impulsar, d'aquesta manera, "una agricultura cada vegada més ecològica i de major qualitat".

El cap del Consell ha defensat aquesta orientació cap a la sostenibilitat durant la seua visita a l'empresa valenciana Idai Nature, situada en el Polígon Industrial Mas de Tous. Aquesta companyia, dedicada a la fabricació de solucions naturals per a conrear fruites i hortalisses sense emprar residus químics, és, tal com ha assenyalat el President, "un exemple del nou paradigma de la Comunitat Valenciana, que es basa en la innovació aplicada als sectors tradicionals".

D'aquesta manera, Ximo Puig ha ressaltat que Idai Nature ha aconseguit unir "el sector primari, que és fonamental per als valencians, amb l'economia de la innovació". Es tracta d'una "nova economia" que, tal com ha explicat, situa a la Comunitat Valenciana en un espai que permet "la creació d'ocupació de qualitat".

El President, que ha recorregut les instal·lacions de Idai Nature acompanyat per la consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha mantingut una reunió amb l'equip directiu de l'empresa, en la qual els ha transmés el suport del Govern valencià i, posteriorment, ha inaugurat el nou laboratori d'aquesta companyia.

Puig també ha traslladat que, des del Consell, estan "convençuts" del futur de l'agricultura valenciana, i ha indicat que el sector "ha de saber adaptar-se als nous temps i donar resposta a les exigències d'una ciutadania que està cada vegada més formada en temes alimentaris". Per açò, ha animat a mirar el futur amb "energia, solvència i sostenibilitat" i a treballar per a aconseguir una alimentació "sana" i que arribe "a totes les persones".

Arxivat a:

Destacats