Obres Públiques inicia la reparació del Camí de la Canà que millorarà la qualitat de les comunicacions dels municipis dels Ports

Guardar

Camí
Camí

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha iniciat les obres del Camí de la Canà, que discorre sobre terrenys de titularitat municipal, responent així al compromís adquirit per la consellera, María José Salvador, en una reunió mantinguda el passat 10 de novembre amb els alcaldes de Morella, Forcall, Castellfort i Cinctorres.

Amb estes actuacions, la conselleria tornarà l'operativitat que havia perdut el Camí de la Canà com a conseqüència del progressiu deteriorament patit al llarg de molts anys, deixant esta via que vertebra la comarca dels Ports en condicions indignes. L'actuació compleix així amb l'aposta del Consell per la igualtat d'oportunitats i amb la política de vertebració del territori que ha implantat l'actual Consell en què els municipis de l'interior tenen gran protagonisme.

L'adequació del Camí de la Canà tindrà un pressupost aproximat de 1.350.000 euros, dels que la Conselleria aportarà un 50 per cent i la Diputació de Castelló l'altre 50 per cent.

Destacats