Oberta la passarel·la 0 d'accés al Parc Fluvial del Túria

Guardar

16.07.27_Parque_Fluvial_Turia_pasarela_0
16.07.27_Parque_Fluvial_Turia_pasarela_0

La passarel·la 0 d'accés al Parc Fluvial del Túria es troba oberta des del passat cap de setmana.

La col·laboració entre la conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, el Parc Natural del Túria, l'Ajuntament de Quart de Poblet i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, ha fet possible que s'òbriga novament este accés al Parc Fluvial Túria.

El Parc Fluvial del Túria és una infraestructura d'ús públic, construïda per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, en un espai natural protegit, com és el Parc Natural del Túria. A causa d'actes vandàlics a principis de juliol, la passarel·la 0 del Parc Fluvial que dóna accés des de Mislata i València va patir deterioraments importants que feien perillar la integritat dels usuaris, per la qual cosa es va decidir tancar el dit accés fins a donar solució, per a salvaguardar la seguretat dels visitants.

Fruit de la col·laboració entre Parc Natural del Túria, l'Ajuntament de Quart de Poblet i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, s'ha reparat la passarel·la 0, i s'ha habilitat un nou accés al Parc Fluvial des de la passarel·la, de manera que els usuaris ja poden disfrutar del recorregut del Parc Fluvial del Túria a través d'este accés.

Destacats