Mata lamenta que el PP "continue fent partidisme" amb la pandèmia: "El Botànic és un govern sòlid i amb moltes veus"

Guardar

mata
mata

El síndic del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha lamentat que des del PP "es continue fent partidisme" amb qüestions relacionades amb la pandèmia i ha defensat el treball "honest" que "diàriament realitzen els partits del Botànic", un govern "sòlid, plural i amb moltes veus i sintonia".

Així s'ha pronunciat Mata després que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, haja considerat que el Botànic està "trencat", i malgrat que "han entrat en una guerra de desqualificacions" i una "guerra soterrada" en el si del Consell, "aguantaran" perquè "els uneixen les butaques". "A mi, francament, la situació interna del Botànic no m'importa, però està trencada. Està trencada", ha sentenciat Bonig en una entrevista a Europa Press.

Sobre aquest tema, Mata ha demanat a la presidenta del PPCV que "deixe d'intentar embrutar el nom del president Ximo Puig amb qüestions que li són totalment alienes".

"El PP creu que té pólvora però només és pólvora mullada", ha afirmat en un comunicat, al mateix temps que ha lamentat que "és insofrible que en la major de les pandèmies es dediquen a fer partidisme".

"La seua obligació hauria de ser fer crides a la ciutadania perquè complisca les mesures vigents", ha assenyalat el diputat socialista, al mateix temps que ha defensat que en la Comunitat Valenciana "s'han pres algunes de les mesures més restrictives de tota Espanya".

En aquest sentit, Mata ha destacat el treball realitzat pel Botànic, "un govern plural, amb moltes veus i sintonia que treballa diàriament per resoldre la vida de les persones". "Lluny queden els anys d'atur, corrupció i balafiament del PP", ha assegurat Mata, qui ha criticat que "cada dia continuen havent-hi casos vinculats a trames del PP". "Hem de ser assenyats i deixar el partidisme de costat", ha insistit el síndic.

Finalment, el portaveu del PSPV ha demanat a Bonig que "deixe d'intentar embrutar el nom del president Puig amb qüestions que li són totalment alienes". "Que deixe de parlar de delictes quan ella sap perfectament que són quasi sempre muntatges articulats per a fer mal als socialistes", ha conclòs.

Destacats